jordanie2019.reismee.nl

Laatste reacties

Hieronder vind je een overzicht van de laatste 100 reacties

Ivonne

Bedankt voor de mooie verhalen, weer heerlijk meegereisd!
Fijne vlucht terug naar de Hollandse bodem en dat heerlijke koude biertje!

Tot de volgende reis! Xx

Esther

Mooie reis en genoeg stof om over na te denken voor ik besluit om die kant uit te gaan. Dank voor je verslag weer Marinette: altijd een genot om te lezen.

Karin

Dank je wel voor je altijd leuke verhalen, met veel plezier gelezen en deze reis nemen ze jullie niet meer af. In WadiRum hebben wij allen buiten geslapen, gewoon alle bedden naar voren geschoven uit die muffe tenten en daar lagen we op een rijtje.... leek wel een rusthuis! ??

Rob van Lith

Wat een mooie reis hebben jullie gemaakt zeg, en wat hebben jullie veel gezien.
Als jullie thuis zijn moeten we maar gauw even bijpraten, en de koude cola en amstel bier, en wifi staan gereed. PS geen airco al hadden we eigenlijk wel nodig afgelopen week in Nederland hier was het ook 40gr Pfffff.

Pam

Jullie hebben een mooie, boeiende reis gemaakt.
Goede reis terug!

Rob van Lith
reactie op: verhaal Wadi Rum

Hoe kunnen ze nu zwarte tenten nemen niet zo gek dat het bloedheet is.
Wel een belevenis zo buiten op het bankje slapen, zo waan je je in het leven van een zwerver. Wat zullen jullie moe zijn geweest, maar wel een heel leuke herinnering, waar je later weer om kan lachen, is toch wel bijzonder.

Linda
reactie op: verhaal Wadi Rum

Voelde je ook de warmte direct terugkomen toen de zon op kwam?

Linda

Wat een mooie reis! Jullie zijn wel veel meer vrij gelaten dan wij geloof ik. Onze gids naam ons overal mee naartoe waardoor we ook bijna alles als groep deden. Zo hebben wij boven op het Hilton gedanst (een lekkere biertjes gedronken). Ieder restaurant werd door hem uitgezocht. Dat zorgde wel voor veel meer kosten dan beraamd. Wij aten nooit goedkoop. Aan de andere kant was hij wel een hele goede gids die heel veel kon vertellen. Achteraf ben ik daar blij om.

Conny
reactie op: verhaal Wadi Rum

Wat een belevenis! Leuk om te lezen.

Ivonne
reactie op: verhaal Petra

Jeetje wat een barre tocht! Toch nog even paard gereden! Maar wat hebben jullie een hoop gezien! Gaaf hoor!
Geniet maar lekker!

Karin
reactie op: verhaal Petra

Prachtig verhaal en hoe herkenbaar.....ook wij liepen toen in Petra in de hitte. We hadden ook nog een hamam geregeld voor direct na het lopen. Als een stelletje landlopers kwamen we daar binnen, weer die hitte in....gelukkig wel schoon eruit maar we konden daarna bijna niet meer eten omdat we zo moe waren.... ??? Maar wat een belevenis, veel plezier nog!

Tjeerd
reactie op: verhaal Petra

Prachtige reis! Petje af voor de afstanden die jullie hebben afgelegd in de brandende zon. Hier in Nederland zucht men onder de aanhoudende hitte van een paar dagen.

Pam
reactie op: verhaal Petra

Wat een tocht! Petje af voor jullie!

Esther
reactie op: verhaal Petra

Mooie reis maken jullie weer Marinette! En we bikkelen hier ook hoor, verbreken mo:enkele dagelijks warmterecords ?

Pam

Prachtig verhaal en leuk geschreven!

Linda
reactie op: verhaal Dode Zee

Zó heet heb ik het nog nooit meegemaakt. Het is echt bizarre hitte. Verre van grappig zelfs. Maar de ervaring is dan wel weer prachtig. Leuk je verslag! Ik beleef de reis opnieuw.

Linda

Geweldig! Ik zie jullie helemaal gaan. De mensen zijn echt leuk daar vind ik. Ze moeten er zelf ook om lachen. Het is niet eens dat ze je willen belazeren.... Ze weten het echt niet hoor het te doen met die toeristen volgens mij. Geniet nog lekker verder!

Margot

Ik leef mee hahs

Alice
reactie op: verhaal Dode Zee

Wat een reis, wat een ervaring, lijkt toch wel prima te gaan, zo voor het eerst met z’ n tweetjes, geniet lekker lieve mensen x

Esther

Weer geen saaie vakantie voor jullie. Je verhalen zijn weer super leuk om te lezen: ga zo door ?

Tjeerd

Wat een prachtig avontuur! Leuk geschreven Marinette!

Ivonne

Heerlijk verhaal weer! Wat zullen jullie gelachen hebben!

Ingrid van der Meer
reactie op: foto

Haha, een bekend gezicht voor mij! Aardige kerels :)

Ivonne

Jeetje wat een reis weer! De warmte en het gemis van dat heerlijke ijskoude biertje zijn duidelijk de grootste struikelblokken! Ik hoop dat er nog een supermarkt is waar hij wat blikjes kan scoren! Niet op vrijdag want dan is het denk ik daar zondag...
Veel plezier, we gaan weer meegenieten!

Rob
reactie op: verhaal Welkom

Leuk verhaal en jullie hebben alweer veel mooie dingen gezien. Geweldige foto dat die man Joost wild bekeren tot de Islam, gelukkig niet gelukt hoop ik. Wel balen dat een biertje €11 kost in het hotel, is er in de buurt geen Lidl?. Veel plezier nog samen op deze gave vakantie.

Conny
reactie op: verhaal Welkom

Leuk jullie verhalen weer te lezen. Veel plezier verder!

Pammy
reactie op: verhaal Welkom

Verstandig dat jullie met een groep reizen. Heel benieuwd naar jullie belevenissen. Veel plezier!

Linda
reactie op: verhaal Welkom

Met een groep Jordanië bezichtigen vond ik geweldig. Zeker omdat ik alleen was. Voordeel is dat de gids behoorlijk veel extra info kan geven over de mooie bezienswaardigheden.
Jordanië is echter ook prima zelfstandig te bereizen. Het is er echt veilig en de wegen zijn er goed.

Als jullie de dag vrij hebben in Amman, kan ik de Citadel aanraden. Gewoon met een aantal mensen en über bellen. Voor omgerekend 1 euro pp zit je in het centrum. Kijk of je met zonsondergang boven op het Citadel kan zijn. Echt fantastisch! Let wel even op de openingstijden want ze sluiten vroeg.
Daarnaast is de 'arena' in het centrum (ik kom even niet op het woord) een aanrader inclusief het museumje aan de zijkant.

Veel plezier en ik ga jullie volgen!

Fiona
reactie op: verhaal Welkom

Dat is inderdaad even wennen zonder Tim, maar ook hopelijk heel gezellig met z'n tweetjes! Heel veel plezier!